Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: peniksen pituus keskiarvo

peniksen pituus keskiarvo 11 months 4 weeks ago #16772

  • irafav
  • irafav's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Miehen sukuelin on osa miesten lisääntymisjärjestelmää, joka koostuu munasta ja elimistä, jotka tuottavat ja kuljettavat siemeniä. Penis koostuu tangosta ja päästä ja se toimii virtsan erittämiseen ja seksiin. Sukupuolielimen varsi omistaa kammion, joka täyttyy verellä erektion aikana, mikä mahdollistaa penetraation naisen lisääntymisjärjestelmään ja siemensyöksyn.

Sukuelimien rauhaset ovat elimiä, jotka luovat miessukuhormoneja ja siittiöitä. Ne sijaitsevat yleensä kivespussissa, joka suojaa niitä vammoilta ja pitää ne alhaisemmassa lämpötilassa kuin keho, mikä on tarpeen optimaalisen sperman tuotannon kannalta. Siittiöt kertyvät lisäkiveksen epididymikseen, joka on pieni elin, joka sijaitsee kunkin kiveksen yläpuolella.

Spermanjohtimet ovat pitkiä, ohuita kanavia, jotka kuljettavat siittiöitä epididymiksestä virtsaputkeen, joka poistaa ne kehosta siemensyöksyn aikana. Siemensyöksyn aikana siittiöt sekoittuvat eturauhasen ja siemenrakkuloiden eritteiden kanssa, mikä luo siemensyöksynesteen.

Eturauhanen Penis on osa miehen lisääntymisjärjestelmää, joka koostuu peniksestä ja elimistä, jotka valmistavat ja kuljettavat siemeniä. Penis koostuu tangosta ja päästä ja se toimii virtsan erittämiseen ja seksiin. Peniksen varsi omistaa aukon, joka täyttyy verellä erektion aikana, mikä mahdollistaa penetraation naisen lisääntymisjärjestelmään ja siemensyöksyn.

Sukuelinten rauhaset ovat elimiä, jotka tuottavat miessukuhormoneja ja siittiöitä. Ne sijaitsevat yleensä kivespussin sisällä, joka suojaa niitä vammoilta ja pitää ne alhaisemmassa lämpötilassa kuin keho, mikä on tarpeen optimaalisen sperman tuotannon kannalta. Siittiöt kertyvät lisäkiveksen epididymikseen, joka on pieni elin, joka sijaitsee kunkin kiveksen yläpuolella.



peniksen koko suomessa peniksen keskimitat https ://new-xxlenlargement24.eu/fi/ peniksen ympärysmitta
peniksen suurennos
peniksen kasvu
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.071 seconds

Search